fredag den 11. januar 2013

LITTERATURKÆLDEREN!

-->
Kære alle

Så er kolonihaven ved at være så stor at den godt kan klare sig selv – og så er der jo ikke andet at gøre end at åbne endnu en boghandel. Så det gør vi.

Tiderne har ikke ændret sig meget; det er fortsat det samme gejl de sender i fjernsynet, fortsat de samme krige de udkæmper og fortsat de samme løgne de skjuler deres hensigter bag, men vi er til gengæld forandret.

Nu skal der tjenes penge og gerne mange penge. Ja, lad os være helt ærlige ... det var sgu´ så forbandet hyggeligt på lille Istedgade at næsten ingen fandt det belejligt at ødelægge den gode stemning med noget så håndfast og forstyrrende som ussel mammon og hvor var det dog befriende – ikke sandt?

Men hvilke skarn ville vi ikke være, hvis vi ikke var i stand til også at erfare den anden side, pengenes side. Hvordan skal vi dog nogensinde lære noget som helst om hvad der kontrollerer denne verden, hvis ikke vi selv er villige til at få beskidte hænder? De siger at man skal holde sine venner tæt på, men sine fjender endnu tættere, så nu placerer vi os midt i bedsteborgerlighedens højborg.

Vi har investeret i et par skjorter og en pæn jakke. Skoene er fortsat til at vandre i, men skægget er blevet studset og håret klippet og der er næsten ikke grænser for hvor venlige vi forekommer; hvor stuerene vi fremstår, hvor næsten helt normale vi virker.

Vi har også et lille fint kasseapparat, så Told og Skat klapper i deres små grådige hænder. På hylderne finder du den sædvanlige hjerneforvridende lekture – skåret ind til benet og pudset af til lejligheden (vi kalder det kulturbevarelse og hvis der er nogen der vil lave en ansøgning burde vi kunne få lidt støtte på den konto – er det ikke det kulturstøtte handler om?)

Vi har vores første værk omhandlende den farlige beskæftigelse at drive en virksomhed og håber naturligvis at denne mere jakkesætsbesøgte afdelingen af boghandlen vil vokse og ikke mindst lokke din indre kapitalist til sig (vi skulle hilse fra Thomas´ hjerne og sige at dette værk er et af de mest revolutionære værker den har været udsat for i mange år).

Lad os da også lige nævne vores nye ven PRINTEREN der hurtigt trykker et par foldede A4 ark og så fik du udgivet det skrift og ikke mindst FORLAGSHYLDEN som vi i ren og skær naiv megalomani hænger vores drømmehat på.

Vi må indrømme at enkelte af jer har været savnet det sidste lille årstid og der er ikke noget der glæder os mere i denne tid end at byde jer velkommen indenfor endnu en gang.  Nu går vi i gang med lidt udbedring, hyldeopsætning, afskærmning og skiltningen, prissætning og alfabetisering og ikke mindst en tilslibning af både pen og stemmebånd og så, og så ... følger tid og sted de nærmeste dage.

KH
Thomas
LITTERATURKÆLDEREN v/Istedgades boghandel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar