fredag den 23. december 2011

ULADSIGGØRLIGE FREMTIDSDRØMME?

 
Her i Istedgades boghandel byder vi hermed Henrik Have og Mathias Kokholm og derved forlaget After Hand velkommen på de revolutionæres barrikader. Med udgivelsen af Den kommende opstand gør After Hand langt mere for artens overlevelse end de sidste 250 års politikere tilsammen har gjort i oplysningens, demokratiets, kristendommens og nu på det seneste miljøets navn.
   Vi har naturligvis visse betænkeligheder (en mere udførlig udlægning af disse kan enhver interesseret hente i boghandlen fra begyndelsen af januar) ved især den medfølgende pamflets to skribenter Mikkel Bolt og Jonas Bals´ handlingsangste udlægninger af Den kommende opstand, men udgivelsen af pamfletten som sådan viser et mod og en vilje til alvorlig omgang med en anden verden. Et mod og en vilje der hidtil har været totalt fraværende i lille hyggelige Danmark.
   Før juleapatien sætter ind og selvmordsraten eksploderer kan vi lige få sat en enkel væsentlig ting på plads:

 ”Der findes ingen fredelig opstand. Våben er nødvendige; det handler om at gøre alt for at det skal blive overflødigt at anvende dem. En opstand handler mere om at gribe til våben og opretholde en ”bevæbnet tilstedeværelse” end om at bedrive væbnet kamp.”
                                                                                   
                               Den usynlige komite. Den kommende opstand. After Hand. 2011

   Baseballbats udleveres naturligvis ved anskaffelse af dette nødvendige værk!

Vi siger igen tak til Hr. Have og Hr. Kokholm og gentager gerne: Kan vi her i Istedgades boghandel på nogen som helst utænkelig måde være jer behjælpelige med opfyldelsen af hvad I end måtte have af absurde og uladsiggørlige fremtidsdrømme så må I endelig ikke tøve.

KH
Thomas
Istedgades boghandel

Ingen kommentarer:

Send en kommentar